Kindercentrum 't Belhameltje 

Groene Kinderopvang, dat gun je ieder kind!

Team 't Belhameltje

Team 't Belhameltje bestaat uit een hechte groep van vaste medewerksters goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. 

De medewerksters hebben bewust gekozen om op een dergelijk groen- en kleinschalig kinderdagverblijf te werken. Persoonlijk contact met de ouders en werken in een klein team heeft duidelijk hun persoonlijke voorkeur. Naast de wettelijk vereiste diploma's hebben zij zich ook verdiept in de speciale zorg en aandacht die baby's nodig hebben.

Directeur van 't Belhameltje

Kim Kroekenstoel directeur heeft de dagelijkse leiding in handen. Kim heeft ondanks haar leeftijd (31 jaar) al enkele jaren managementervaring in de kinderopvang. Daarvoor heeft zij Pedagogisch Management Kinderopvang op Hbo-niveau gestudeerd aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. Kim woont in Arnhem. Kim is sinds 1 juni 2010 werkzaam voor Weijdeland Kinderopvang.

Voorstellen

Ruth Geerdink
Mie Johansen
Samantha Makkinga
Lisa Pasman
Mirjam Ehrenhard
Jeannette Beerten
Hayat Maskoul
Sylke Groot Zevert
Lynn Krabben
Maaike te Molder
Mirthe Pleijzier
Auke Stegers
Tamara Bikkel
Michelle Kobus
Jodie Baks
Loran Klein Gunnewiek
Lieke Hoffman
Kelly Berentsen
Liza Beursken
Diede ten Thije o/g Boonkamp
Sharon Hamer
Ans van den Boom - Gores


Dagelijks is Kim van maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur telefonisch te bereiken op: 06-42608620
of via de mail kim.kroekenstoel@weijdelandkinderopvang.nl 

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende rondleiding. Een klik tussen u en onze pedagogisch medewerkers vinden wij namelijk van wezenlijk belang voor onze dienstverlening aan u en uw (pasgeboren) kind. Hoe mooi onze locatie en vestiging ook is, het zijn uiteindelijk onze medewerkers die hoofdzakelijk de kwaliteit van onze professionele dienstverlening bepalen! 

Het bakje koffie of thee staat voor u klaar!