Kindercentrum 't Belhameltje 

Groene Kinderopvang, dat gun je ieder kind!

Team 't Belhameltje

Team 't Belhameltje bestaat uit een hechte groep van vaste medewerksters goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. 

De medewerksters hebben bewust gekozen om op een dergelijk groen- en kleinschalig kinderdagverblijf te werken. Persoonlijk contact met de ouders en werken in een klein team heeft duidelijk hun persoonlijke voorkeur. Naast de wettelijk vereiste diploma's hebben zij zich ook verdiept in de speciale zorg en aandacht die baby's nodig hebben.

Voorstellen

Mie Johansen
Chantal Huinink
Samantha Makkinga
Justine Dijkstra
Lisa Pasman
Mirjam Ehrenhard
Miranda te Boome
Jeannette Beerten
Hayat Maskoul
Sylke Groot Zevert
Lindy Schilderinck
Melinda Pepa
Ruth Geerdink
Mirthe Pleijzier
Nicky Eichelsheim
Sterre Kamp - Mekking
Sherina Wolsing
Ans van den Boom - Gores
Maud Vrielink

Directeur van 't Belhameltje


Kim Kroekenstoel
 directeur heeft de dagelijkse leiding in handen. Kim heeft ondanks haar leeftijd (29 jaar) al enkele jaren managementervaring in de kinderopvang. 
Daarvoor heeft zij Pedagogisch Management Kinderopvang op Hbo-niveau gestudeerd aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. Kim woont in Arnhem. Kim is sinds 1 juni 2010 werkzaam voor de Belhamel.


Dagelijks is Kim van maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur telefonisch te bereiken op: 06-42608620
of via de mail kim@belhameltje.com

Founders van 't Belhameltje

Betsy van de Grift en Walter Hardenberg zijn twee bekende persoonlijkheden binnen de kinderopvangbranche. Betsy van de Grift is vooral bekend om haar ‘breinboeken’, zoals Kinder Koppie, De Lastige Peuter en en  Jongens Brein, Meisjes Brein. Daarnaast is zij publicist en keynotespeaker. Walter Hardenberg, business developer en o.a. founder en conceptontwikkelaar van Villa Petit Paradis, dat dit jaar opnieuw is uitgeroepen tot best kinderdagverblijf van Nederland’. Daarnaast is hij publicist en marketeer/merkspecialist.  

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende rondleiding. Een klik tussen u en onze pedagogisch medewerkers vinden wij namelijk van wezenlijk belang voor onze dienstverlening aan u en uw (pasgeboren) kind. Hoe mooi onze locatie en vestiging ook is, het zijn uiteindelijk onze medewerkers die hoofdzakelijk de kwaliteit van onze professionele dienstverlening bepalen! 

Het bakje koffie of thee staat voor u klaar!