Over ons

Founders van ’t Belhameltje

Betsy van de Grift en Walter Hardenberg zijn twee bekende persoonlijkheden binnen de kinderopvangbranche. Betsy van de Grift is vooral bekend om haar ‘breinboeken’, zoals Kinder Koppie, De Lastige Peuter en en  Jongens Brein, Meisjes Brein. Daarnaast is zij publicist en keynotespeaker en directeur van het BKK (Bureau Directeur Kwaliteit Kinderopvang). Walter Hardenberg, business developer en o.a. founder en conceptontwikkelaar van Villa Petit Paradis,  dat dit jaar opnieuw is uitgeroepen tot best kinderdagverblijf van Nederland’. Daarnaast is hij publicist en marketeer/merkspecialist. 

Vestigingsmanager

Onze ervaren vestigingsmanager Kim Kroekenstoel heeft de dagelijkse leiding in handen. Kim heeft ondanks haar leeftijd (27 jaar) al enkele jaren managementervaring in de kinderopvang. Daarvoor heeft zij Management Kinderopvang op HBO-niveau gestudeerd aan Hogeschool Windesheim in Zwolle en stage gelopen op Curacao.

Team 't Belhameltje

        

Kim Kroekenstoel                                     Mie Johansen                                    

   

Chantal Huinink                                       Samantha Makkinga

       

Hayat Maskoul                                         Mirjam Ehrenhard

   

 Miranda te Boome                                   Lisa Pasman

   

Melissa Baks                                            Denise Rondeel

         

Justine Dijkstra                    Jolien Scharenborg              Jeannette Beerten                

              
Lynn Krabben                        Manon Bleumink                       

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende rondleiding. Een klik tussen u en onze pedagogisch medewerkers vinden wij namelijk van wezenlijk belang voor onze dienstverlening aan u en uw (pasgeboren) kind. Hoe mooi onze locatie en vestiging ook is, het zijn uiteindelijk onze medewerkers die hoofdzakelijk de kwaliteit van onze professionele dienstverlening bepalen! Het bakje koffie of thee staat voor u klaar!